? ??????????????Pink And Blue Abstract? ????? ?? ???Rating: 4.5 (4 Ratings)??0 Grabs Today. 2398 Total Gra
bs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Friends Are Flowers? ????? ?? ???Rating: 0.0 (0 Ratings)??0 Grabs Today. 290 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ??????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, June 4, 2009

aku sungguh terharu..



ermm aku sangat terharu hari ini..sebabnya..hahaha nak ketawa dulu, kak lien sabah tolong gosokkan baju aku..hahahaa.ketawa lagi.yelakan sungguh tak ku sangka kak lien sanggup menggosok baju aku.dah lama seh orang tak tolong gosokkan baju aku..dulu masa kecik sekolah rendah akak aku yang tolong gosokkan.la ni dari start jer dari form 1 sampailah aku dah kerja..aku yang gosok sendiri.tetiba jer ada orang tolong gosokkan baju sungguh terharu dan macam tak percaya jer..meh aku story sikit, aku balik ofis kul 7 lebih, so tak tahu nak makan kat mana p makan KFC kat alamanda, balik jer kak lien kata dia duk umah sorang2,,aku pun menawarkan diri untuk tido umah dia..temankan dia, tengok2 ada ofismate dia..aku pun kata:

m.kiut : kak lien penat tau sy terkejar2 dari umah..aduih dah lah sy penat kat ofis..huhuhu..sedihnya macam ni..(aku kalau dah penah nak nangis jer kerjanya + pengalaman kerja kat kilang dulu hari2 balik kerja jer nangis )
kak lien : alaaa emei sooryy lah,kak lien salah hari..bukan arini housemate kak lien tak de.esok laa,sorry lah emei,
m.kiut : alaa aduih sabar jelah.. jomlah tido..tapi sebelum tu tolong mandi dulu yek..(masa tu jam dah menuujukkan kul 11.00 malam - hahaha kesian dia..) erm sy tido dululah eh sy tak larat sangat ni..hehehe..dah lah aku ni menumpang tido awal pulak tu,.
kak lien : emei gosoklah baju tu dulu..kata nak kuar awal esok..dah lah kete emei tu blok kereta orang ,
m.kiut:alaa badan tak larat sangt ni..esoklah..esok sy bangun awal..

keesokkannya : mata yg puyu,badan agak berat aku pun bangun kuatkan jugak semangat dan hati ni..tetiba mata terpandang aik,,ni macam baju aku ni,,(gosok mata sekali lagi) a"ahlah baju akulah..hah? kak lien gosokkan..terharunya..baguih2 tq kak lien yaa..sunnguh terharu..kuikuikui.



p/s : aku tepet gambar poyo ni sebab gambar ni jer yang ada kat pc ni. pc orang lain sebab seminggu menggantikan kak emy untuk jaga Boss..oo cuti lama yek kak emy..takpe2 nextime sy pulak..hehehe

2 pot pet:

~TeehA~ said...

waahh..x sgka sgguh kak lien sggup gsokkan bju emei ye...best tu..huhu..
korg cuti..akak pn tingin cuti, tp susahlah kalo nk cuti lama2 mcm korg..cuti 2 hari pn dh rs srba salah..huhuhuhuk

SiQaH said...

siap ada org gosokkan baju lagi..
baiknya dia :)

nie email siqah
siqah_syg@hotmail.com
xde gmail lah :)

diriku menunggu lagu itu :p

Blog Widget by LinkWithin