? ??????????????Pink And Blue Abstract? ????? ?? ???Rating: 4.5 (4 Ratings)??0 Grabs Today. 2398 Total Gra
bs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Friends Are Flowers? ????? ?? ???Rating: 0.0 (0 Ratings)??0 Grabs Today. 290 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ??????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Sunday, June 7, 2009

aku nak marah pada diri aku sendiri..


ADAKAH INI MASALAH YANG SENDIRI DICIPTA OLEH AKU?


aaaaaa (nangis sampai sedu sedan) aku nak marah ni + sedih

kesilapan aper yang aku telah buat ni..?? tensionnya..aaa nangis lagi , kunci bilik boss aku hilang..aku tak igt aku letak kat mana..hari jumaat ari tu aku yang last kat ofis..aku rase aku yang kunci pintu boss dan selalunya memang macam tu- seminggu lepas deret aku ganti kat emy PA..mana kunci tu pergi,aku dah agak dah minggu lepas aku pernah terpikir kalau kunci tu hilang macam mana..??kan betul dah akan hilang..nak cari kat mana ni..kunci tu dah lah satu jer, takde pendua , pentiga atau penempat (ada ker perkataan ni) dah lah mahal pulak tu satu kunci tu..beratus - ratus harganya , mana aku mampu nak membayarnya ,..aku tak ingt aku letak kat mana sebabnya minggu lepas terlalu banyak kerja sampaikan perkara kecil ni pun aku tak ingt..aku dah bagitau ma aku di kampung..nak mengadu,ma aku cakap cari perlahan2 insYaALLAH jumpa nanti..ma aku cakap aku ni kelam kabut sikit..aku jawab aku dah cari semua tempat cari pun dah perlahan dengan tenang lagi tapi masih tak jumpa..YA ALLAH tolonglah hambamu ini YA ALLAH..



ADAKAH INI MASALAH JUGAK..?


semalam tertiba jer kipas aku berbunyi dengan kuatnya..ini masalah lagi ker..aku ni kalau sesuatu berbunyi aku akan terjaga..kecuali kalau aku dah tido " mati" kipas..naper jadi macam ni..?

tolonglah janganlah bunyi2 dah..nanti kena kuarkan duit lagi untuk beli kipas yang baru.ko marah kat aku ker kipas ..?aku tak pernah campak2 ko n tendang2 ko , aku gunakan dengan cara berkhemah jer..takpelah kipas ari ni aku balik awal ( check ko sebelum atau selepas tengok To Grow With Luv ) ..aku nak check ko..aku nak bukak mana2 kompenen yang dapat membantu ko untuk tidak berbunyi lagi..

aku tersangatlah sayang kipas ni sebab kipas ni warna purple


p/s: ma.. boleh tak sponsor kipas satu? hehehe - inilah aku yang sebenarnya dah kerja pun mintak2 kat ma lagi..


peace! naper aku letak gambar Qi Razali tu sebab aku sangat suka dia..hahaha dia sangat cool n smart..jadi kalau dah cool boleh redakan hati aku yang bermasalah ni..

9 pot pet:

~TeehA~ said...

sabarlah emei..ada kunci tu..kat celah2 fail kot..dlm poket blazer ke...dlm bekas/kotak atas meja ke...
psl kipas tu biasalah kalo dh lama..kipas akak lglah..kena hentak b'kali2 br nk pusing..kalo x hentak, x mau nya gerak..lg dasat kn..tu pn gerak bkn terasa sgt anginnya..huhu

teruterubuzu said...

a"ah..tengah bersabar banyak2 ni..huhuhu..

~TeehA~ said...

pssstt..bkn ke citer 'to grow with luv' dh abis?

teruterubuzu said...

OO yeker..
alamak mungkin kot coz ari jumaat ari tu saya tak sempat nak tengok..
tapi mengikut firasat sy cirita to macam tak habis lagi..
hahaha kantoi betul aku..!!

~TeehA~ said...

dah abis hr jumaat tulah..akhirnya dia kawen gak stelah susah payah nya..

mrberett said...

takpe2..dugaan tu mmg selalu datang...
hadapi slow2 k..jgn tension2...

teruterubuzu said...

yup..mr berett kita seharusnya hadapi dengan tenang dugaan yang datang dalam hidup kita..
hehehe..
nampaknya kedua masalah ini telah selesai..
kunci pun dah jumpa n kipas pun boleh berpusing dengan tenang setenangnya seperti sedia kala..
alhamdulillah , syukur..

Cik Eja Ishak said...

hye awak..hehehe....masih ingat.heheh
do take care ya!

SiQaH said...

laa baru nak komen..
rupa dah settle masalah..
lambat sesaat je :p

Blog Widget by LinkWithin