? ??????????????Pink And Blue Abstract? ????? ?? ???Rating: 4.5 (4 Ratings)??0 Grabs Today. 2398 Total Gra
bs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Friends Are Flowers? ????? ?? ???Rating: 0.0 (0 Ratings)??0 Grabs Today. 290 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ??????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, September 9, 2009

teruk ker..?





erm nak gelak dulu banyak2..

aku memang teruk..

alaaa aku bukannya per dah alang2 aku balik kg..aku cutilah lama..

lagi pun bulan puasa ni tak dapat berbuka puase bersama keluarga..jadi dikesempatan cuti aku mohon cuti lama2..

8 hari..? aper 8 hari..?

aku akan bercuti raya 8 hari..itu tak termasuk cuti free..

hehehe..banyak sungguh..macamlah cuti yang tinggal tu banyak lagi..

ermm sememangnya nak balik ke sini...25hb..tapi ada hal keluarga pada 29hb..

jadi tambah lagi cuti..

dahla balik awal ke kg ..(16hb) cuti pulak lama ,teruk betul aku ni..

takpe2 lepas ni jangan cuti dah..(boleh tahan ker?)

hehehe..lagi teruk aku adalah pemohon cuti yang paling lama di ofis..

mengalahkan pegawai kat ofis aku dan seangkatan dengannya..

lalala..ada jualan borong dari kilang..

jemput datang k..di presint 2 depan tapak pasar ramadhan..11-13hb september..

13 pot pet:

avegalion said...

huyoo... lama tuuu....
nie bukan cuti Raya dah nie... nie dah jadik cuti lepas geram niee.. ehhehehe...

ave pun .. tahun nie cuti seminggu... cover balik.. coz tahun lepas tak ambik cuti pun.... heheee

teruterubuzu said...

ave..
uish awak pun lama gak..seminggu..
sama2lah kita meraikannya dengan penuh sederhana..
hehehe..
makan sila ingat jiran sebelah k..
hehehe

Cutiesifa said...

okaylah tu cuti lama2..
x teruk pun..

selamat bercuti :)

teruterubuzu said...

tq siqah..:)
selamat bercuti..

~TeehA~ said...

baki cuti ada bnyk lg..tp x b'peluang lg nk m'abiskn. cuti raya yg sminggu ni pn silap2 akakn dipendekkan..huhu..cedih2..

teruterubuzu said...

kak tehah..kalau dah apply baik kita laksanakan..hehehe
tapi kalau ada kerja terpaksalah balik kan..?>

CoOkiE MoNSter said...

xpe..alang2 cuti biar cuti lelama cket. lagipun mst cuti awk byak g kan??

teruterubuzu said...

COOKIE..
X banyak pun..tinggal berbelas hari jer..huhuhu

Ahmad Firdaus Haikal Arham said...

wah seronoknya dia bercuti yer...fird cuti 13hari...huhuhu...mari kita raya sakan...

mrberett said...

wahh..seronok la kan dapat cuti lama...

selamat hari raya...:)

ai@reel said...

xpe lah sesekali bercuti apasalahnya

Cutiesifa said...

dah blk kg ke ni?
slmt hari raya..

teruterubuzu said...

FIRD..
wah..lagi lama cuti ni..

mrberett
selamat hari raya..

aireel..
betul2..

siqah..
sy ada..tapi agak busy ..tak sempat nak update..
hehehe..selamat hari raya..

Blog Widget by LinkWithin