? ??????????????Pink And Blue Abstract? ????? ?? ???Rating: 4.5 (4 Ratings)??0 Grabs Today. 2398 Total Gra
bs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Friends Are Flowers? ????? ?? ???Rating: 0.0 (0 Ratings)??0 Grabs Today. 290 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ??????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, September 7, 2009

kad raya pertama..

kad pertama yang aku terima dari kawan sekolah ku..
aku baru menerimanya semalam dan berdebar2 untuk membukanya
dah lama tak terima kad raya akhir sekali raya tahun lepas..(lah memang pun time raya jer dapat kad raya..)
kiut dan cantik..tq sriza..
jeng2..inilah sriza

sriza sazali
perkenalan sejak tahun 2000 (form 2 ) hingga selamanya..


9 pot pet:

ai@reel said...

wah...best argh dapt kad raya,saya dah 5 thn x dpt kat raya...rasa dah tua plak

teruterubuzu said...

aireel..adakah anda sudah tua..?
bukan..dah berusia..hehehe
nanti adalah card daripada "si dia.."
mungkin tak sampai lagi..

avegalion said...

ha'ah ler....
bestnye dapat kat raya...
ave tak ingat bila last dapat kad raya... lama sgt...

pecah kaca pecah gelas
sudah baca harap balas

hahaa.. pantun masa kecik2 antar kad kat kwn.. kelakor kan..

teruterubuzu said...

ave..
yaa..
mesti ada pantu tu kan..
jahat betul kita masa kecik2..semuanya harus dibalas..sebab nak menang untuk kumpul kad raya..
samapi banyak sekali mesti terase diminati..hahaha..

Cutiesifa said...

bestnya dpt kad raya..
siqah dah 3 tahun rasanya tak dapat kad raya..duk sms, email je dah skrg..hehe..tp teringin gak dpt kad raya..tunggu haikal besar lah..paksa dia bg kad raya kat mak lang dia ni..haha

dulu suka tau kumpul kad raya, pastu beriya ni main gantung2 kad raya, susun2 atas meja..uusshh mmg nak tunjuk byk kad raya dptlah..bangga dpt byk2..dululah kan zaman popular dulu..hihi

mrberett said...

wahh..dah lama tak dapat kad raya..ingatkan kad raya dah tak wujud lagi :D

teruterubuzu said...

siqah..
betul..
suka sangat nak kumpul kad raya..
balas2..tapi dulu suka beli kad raya yang murah2 jer sebab banyak nak kena bagi..hehehe..ada yang 20 sen pun ada..tapi yang paling bangga adalah dapat kad raya yang bunyi2..itu yang paling syok..

teruterubuzu said...

mrberett..lama tak nampak..
hehehe..
ermm kad raya masih wujud..kalau kita wujudkan szaman tu..hehehe..
emei pandai jer cakap..emei pun tak wujudkan zaman kad2 raya ni..
hehehe..
last sekali hantar kad raya tahun lepas..

CoOkiE MoNSter said...

wahwah...siap ada kad raya lagikk...hehe...tetibe rasa semangat raya berkobar2 lak. hehe

Blog Widget by LinkWithin