? ??????????????Pink And Blue Abstract? ????? ?? ???Rating: 4.5 (4 Ratings)??0 Grabs Today. 2398 Total Gra
bs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Friends Are Flowers? ????? ?? ???Rating: 0.0 (0 Ratings)??0 Grabs Today. 290 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ??????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, July 23, 2009

syukur masuk tv..




jeng3!! inilah syukur.
saintis muda..
tahniah yaa..
nak tengok selanjutnya jejaka malaya ini..jengoklah kat blog beliau..
catatan : aku berlari2 untuk membuka Awani..sebab nak tengok syukur ni..padahal aku kat ofis .hahaha..alaaa tengok 5 minit jer Boss..

5 pot pet:

mrberett said...

siapa ya dia ni?
ni yang buat rasa nak tahu membuak2 ni...
akan ke blog beliau :)

ai@reel said...

DAH TGK tapi nampak gugup mungkin 1st time masuk tv but still control macho...bangga ni anak melayu jadi saintis muda

berangan kalau ada anak nak suruh belajar pandai2 jadi mcm dia but saintis islamic.ehehehhe

teruterubuzu said...

ok...mrberett p ke blog beliau..

teruterubuzu said...

ai@reel..
a'ah still nampak macho n kiut kan..
cayalah dia ni..

berangan boleh jadi kenyataan maa..

sYukCurZ said...

uhu senganyer..

Blog Widget by LinkWithin