? ??????????????Pink And Blue Abstract? ????? ?? ???Rating: 4.5 (4 Ratings)??0 Grabs Today. 2398 Total Gra
bs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Friends Are Flowers? ????? ?? ???Rating: 0.0 (0 Ratings)??0 Grabs Today. 290 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ??????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Sunday, December 13, 2009

assalamualaikum

ada post aku yang lepas aku selalu cerita tentang si dia.. memang nama dia tidak pernah ada dalam blog aku..hahaha..sebabnya aku takut dia akan membacanya..
oklah aku namakan dia ' C '..
baru2 ni aku dapat tahu dia telah bertukar ke Sarawak..kerja kat sana..
naperlah jauh sgt ye pun..kerja kat semenanjung kira ok gak kan..?
tapi takpelah mungkin rezekinya ada kat sana..
tapi aku paling sedih..(sedih sikit jelah)
dia langsung tak bagitahu aku.
mungkin dia tak sempat kot..
ataupun aku xde langsung dalam list dia..
kawan2 yang patut dibagitau..tapi aku patut bersyukur dia tetap pakai nombor telefon yang sama..itu yang aku suka..kalau dia tukar tak susahnya aku nak cari dia balik..
lalalalala..
entahlah kalau si 'C' ni marah aku memang takut..
orang lain marah aku taklah takut kecuali orang tu memang rapat ngan aku..macam family aku..
tapi aku tahu dia baik..
aku berharap dia cepat2 akan pulang ke semenanjung..


catatat sikit : aku hanya kawan dengan 'C' dan 'C' pun hanya berkawan dengan aku..kerana persahabatan di antara aku ngan dia, aku sangat2 bersyukur...

8 pot pet:

kerolizwan said...

taknak sedey sedey :D

p.s. ade satu komen you tetibe terREJECT. sumpah saya tak reject. tetibe bile publish da takde :(

Farhana said...

Teruterubuzu.. Ouh.. Boleh wat drama jepun tau.. Hik hik.. ;p

Smoga prsahabatan kekal abadi slamanya.. Heehee.. Jgn sesedey.. Kalau sedey ingatlah daku, Cahaya Yang Riang Gumbira.. Hak hak.. ;)

teruterubuzu said...

artis..
ermm thanks..sy tidak sedih SGT..sikit jer..
tapi yg paling sedih awak "TER.... comment sy..waaaa......
takpe2 oleh kerna maal hijrah nak dekat sy maafkan awak..lalalaa..
takpe nanti emei comment balik k..:)

farhana..
boleh buat drama jepun..i like.ok sy akan sentiasa cahaya yang riang gembira..thanks farhana..

cik EPAL said...

kawan ramai rmai lagi best...jangan sedih sedih :)

hans said...

hahahha
relaks sahaja
dkt dunia ni memang dah termaktub akan berlaku perpisahan
tidak ada apa yg kekal

ije said...

=)

nak kasik surprise kot? uhu. tu xbtau. ngee

teruterubuzu said...

tq cik epal..ya betul2 kawan ramai lagi best..tapi dia...waaaa..

hans..ya sy percaya itu..

ijie..mungkin juga supaya sy akan berasa amat2 terkejut..tapi sy tak suuka kejutan itu..

Anonymous said...

C tu stands for what?...
CHEESE CAKE??~

Blog Widget by LinkWithin