? ??????????????Pink And Blue Abstract? ????? ?? ???Rating: 4.5 (4 Ratings)??0 Grabs Today. 2398 Total Gra
bs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Friends Are Flowers? ????? ?? ???Rating: 0.0 (0 Ratings)??0 Grabs Today. 290 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ??????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Sunday, August 9, 2009

aku dah tengok

SETEM..
filem kelakar yang buat aku sakit perut nak ketawa..
diaorang memang cool

11 pot pet:

ai@reel said...

betulker best?wahh ni kena tgk ni

~TeehA~ said...
This comment has been removed by the author.
~TeehA~ said...

oo..tgok wayang x ajak..slalu cenggitu..ni yg sayu rs hati ni..

teruterubuzu said...

aireel..
jemput tengok..awak pasti terhibur..
lalala..

teruterubuzu said...

kak teh..
ajak bf kak teh..mesti gelak sampai sakit perut..

~TeehA~ said...

bagus jga kalo dpt bf yg senang diajak keluar bila2 masa je..n m'punyai minat yg sama..huhu..sdgkn kwn2 baik/dh lama kenal pun lom tentu senang diajak kuar..xpelah, x tgok pn xpe..it's not important..

p/s: kdg2 akak rs rugi sbb x punya ramai kwn yg btul2 bleh dibuat KAWAN..yg rmai2 tu hanya sbg kenalan je..huhu..

teruterubuzu said...

beti3 kak teh..
alaaa kadang2 kalau tengok sendirian pun syok jugak..
sy pun pernah tengok sorang2..
yang penting kita happy ..hahahaha

~TeehA~ said...

hepikah kita hdup b'seorangan di dunia yg luas ni? mgkin hepi di luar atau scara zahirnyer tp tidak di hati, who knows?..wahaha..b'madah dah aku..merapik2..

teruterubuzu said...

moga pada zahir akan sampai ke dalam hati..

~TeehA~ said...

Amiin..Ya Rabbal A'lamiin..

anis_awatif said...

yer ker best.... bleh caya ker... buktikan! hehehe

Blog Widget by LinkWithin