? ??????????????Pink And Blue Abstract? ????? ?? ???Rating: 4.5 (4 Ratings)??0 Grabs Today. 2398 Total Gra
bs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Friends Are Flowers? ????? ?? ???Rating: 0.0 (0 Ratings)??0 Grabs Today. 290 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ??????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, May 27, 2009

kawan lama



















with wina cantik jugak kan ..??


with she cantikkan?








tumpang yek ju



haa..masa aku balik kg ari tu bercuti panjangggg aku ambil peluang berjumpa, berkumpul n bergosip bersama kawan lama..terkejut jugak aku bila bertemu ngn diorang,bukan sebba aper mereka bertambah cantik n cun, aku jerk yang still sama macam dulu..macam nilah mekap pun tak pandai..melaram apetah lagi


macam ni citenya ari tu kebetulan ada kenduri kahwin jue..(kawan lama aku dari darjah 4 sampai form 6 - kebanyakkannya satu class ).so kitaorang mengambil keputusan untuk p sama..maaf ju aku tak sempat nak ambik gambar ko..ko busy melayan tetamu,aku paham..takpa aku ambik pelamin ko pun sudah cukup untuk membuktikan aku menghadirkan diri ke majlis ko..lepas kitaorang dah makan2 tengok2 pelamin hantaran sumanya sekalilah kitaorang pun balik..so tak tahu nak buat aper kitaorang pun merancang untuk bersuka ria ke TC ..(teluk cempedak..) lama seh aku tak p..last sekali aku p masa aku aku ada meeting kt kuantan dulu...hahaha,,nama jer orang kuantan tapi jarang sekali kuar2..

kitaorang borak2 sambil menikmati keindahan ciptaan Allah S.W.T..sungguh indah..alhamdulillah.kitaorang p TC dengan baju kurungnya baju kebaya pun ada..sebabnya malas nak singgah umah salin baju,kalau dah balik umah susah pulak nak kuar balik..

so lantaklah orang nak kata aper layan je lah kan..lepas lepak kat TC kitaorang p pulak pasar lambak..
waa syoknya..kat kuantan ni banyak sungguh makanan yang best2..hehehe..jadi dengan kesempatan ini aku nak makan banyak2..hahaha..sebenarnya teringin nak minum air cincau..tapi tak jumpa..sungguh sedih hati ini ..:(
lepas dah membeli belah kitaorang balik..penat sangat tapi tersangatlah enjoy ..peace!!
p/s : koranggg... nanti kalau emei balik kita kuar lagi k..

2 pot pet:

SiQaH said...

awat gmbr pelamin tu kecik sgt?
x nmpk dgn jelas..
cian org yg x g ni..hehe

teruterubuzu said...

hehehe..
guna hp tu yang tak berapa besar n clear..hehehe..

Blog Widget by LinkWithin